Министрите от служебния кабинет се държаха като мародери – безконтролно,

...
Министрите от служебния кабинет се държаха като мародери – безконтролно,
Коментари Харесай

Божанков: Министрите от служебния кабинет се държаха като мародери

Министрите от служебния кабинет се държаха като мародери безотговорно , разяснява националният представители от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ Явор Божанков в ефира на „ NOVA “. Според него президентът има 2 режима на работа – когато има служебно държавно управление е благополучен, а когато няма – тогава България ще банкрутира и всички ще умрем. По думите му в този момент сме във втората догадка и разясни:

„ Тя има три тези, които президентът стартира. Първата е, че някой протяга ръка на властта сега. Трябва да му напомним, че това е постоянен кабинет сега и е конституционно и законово определен кабинет. А служебният кабинет трябваше единствено да провежда избори и в случай че президентът Радев е стигнал до предопределение на редови горски чиновници – това не е обикновено положение на нещата. Все отново, когато той приказва, че някой използва властта за нечисти стопански цели, би трябвало да напомним, че служебният кабинет аз не бих споделил, че аз не мога да го оприлича на хора, които са имали някакви нечисти стопански ползи, те се държаха като мародери – безотговорно. “

Втората теза е че всички са безродници , а третата е че ръководещите трябвало да обяснят кой е архитектът на държавното управление , съобщи още депутатът във връзка изказванията за Алексей Петров. Според него би трябвало да му се даде институционален отговор и сподели персоналното си мнение, съгласно което вероятен вид е импийчмънт , само че най-много Народното събрание би трябвало да му преразгледа пълномощията.

Депутатът направи коментар и по друга тематика – за новите наказания за водачите , използвали опиати или алкохол. Той счита, че има доста пропуски в закона и той и сътрудниците му дължат опрощение на хората. По думите му от ПП-ДБ образуват работна група с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, с цел да обсъдят какви ремонти могат да бъдат направени.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР