Министрите от служебния кабинет на Гълъб Донев се събраха на

...
Министрите от служебния кабинет на Гълъб Донев се събраха на
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Правителството знае какво прави, няма нужда от външни консултантски услуги | Министерството на енергетиката ще обяви търг за краткосрочни доставки на втечнен газ

Министрите от служебния кабинет на Гълъб Донев се събраха на първо съвещание.

В началото на съвещанието Донев съобщи, че през вчерашния ден е основан спешен щаб в енергетиката, от който чака действителни дейности с съответни резултати, а не думи за планове.

" Няма да влизам в задочни политически полемики. Отговорността ми като министър-председател е да диря разновидности за справяне с проблемите и да не сътворявам илюзии. Правителството знае какво прави, няма потребност от външни консултантски услуги ", сподели той.

Увери, че още на следващия ден Министерство на енергетиката, взаимно с Министерство на финансите ще изготви проект за финансовото стабилизиране на " Булгаргаз ", с цел да може да обезпечи газовите доставки. " Казано другояче, с цел да е в положение да заплаща за действително контрактуваните количества природен газ ", сподели Донев.

Следващата седмица Министерство на енергетиката ще разгласи търг за краткосрочни доставки на полутечен газ, тъй че да бъде обезпечено потреблението ни до края на отоплителния сезон.

Тези резултати е постигнал спешният щаб след работата нощес, посочи служебният министър председател и подсети, че работата на щаба ще продължи и през уикенда.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР