Министрите на транспорта от Чехия, Германия, Италия, Полша, Румъния, Унгария

...
Министрите на транспорта от Чехия, Германия, Италия, Полша, Румъния, Унгария
Коментари Харесай

Министри от ЕС обсъждат новия стандарт Евро 7 за автомобилните емисии

Министрите на превоза от Чехия, Германия, Италия, Полша, Румъния, Унгария и Словакия ще се срещнат през днешния ден, с цел да обсъдят промени в оферти стандарт за излъчванията от транспортни средства " Евро 7 ", заяви чешкият министър Мартин Купка, съобщи Българска телеграфна агенция.

Целта е да създадем стандарта " допустим за автомобилната промишленост на Европейски Съюз и нейните клиенти ", написа Купка в туитър.

" Ще обсъдим и неотдавнашните законодателни актове, които оказват мощно въздействие върху автомобилния бранш и бъдещата досегаемост на самостоятелната подвижност в Европейски Съюз ", добави той.

Според стандарта " Евро 7 " колите ще имат право да отделят не повече от 60 мг азотни оксиди.

Купка го дефинира като опасност за европейската автомобилна промишленост, която е главен стопански фактор в Чехия и желае секторът да резервира своята конкурентоспособност в бъдеще, както и способността си да влага.

Чехия свика срещата, с цел да потърси съдружници в опълчването на оферти закон, като страните ще обсъдят и различен спор - за крайния период Европейски Съюз да спре колите, отделящи въглеродни
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР