Министерството на здравеопазването започва информационна кампания за ползите от ваксинацията

...
Министерството на здравеопазването започва информационна кампания за ползите от ваксинацията
Коментари Харесай

МЗ с информационна кампания за ползите от Covid ваксинацията

Министерството на опазването на здравето стартира осведомителна акция за изгодите от имунизацията против Covid. Кампанията е кръстена " + мен ".

Целевите групи, към които е ориентирана акцията " + мен ", савъзрастни хора на и над 60 години; лица с хронични заболявания; лица, страдащи от съответни заболявания; родители на деца от 5 до 17-годишна възраст; дами, планиращи бременност, бременни, кърмещи и правещи ин-витро процедури; хора с по-висок професионален риск от заразяване със SARS Cov-2 и тежко боледуване; обществено уязвими групи от популацията и към този момент преболедували жители.

Кампанията планува и провеждането на редица полемики в Националната платформа за здравна връзка CredoWeb. Тя е налична единствено за медицински експерти и през идващите два месеца в нея ще бъдат извършени тематични събития за имунизацията при пациенти с разнообразни болести.

Като част от акцията " + мен " Министерството на здравеопазването стартира и полемики за изгодите от имунизациите измежду слуцителите в центровете за незабавна здравна помощ (ЦСМП) от цялата страна.

Кампанията " + мен " има Фейсбук страница,  Youtube канал, както и формален уеб уебсайт - www.плюсмен.бг.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР