Министерството на вътрешните работи е раздало над 52 милиона лева

...
Министерството на вътрешните работи е раздало над 52 милиона лева
Коментари Харесай

МВР раздаде 52 млн. лв. премии на служителите си през 2020 г.

Министерството на вътрешните работи е раздало над 52 милиона лв. спомагателни хонорари и награди на чиновниците сипрез 2020 година Това излиза наяве от отговор на силовото ведомство по Закона за достъп до социална информация на запитване от гражданското съдружие БОЕЦ.

В годината на всеобщи антиправителствени митинги, белязани от полицейско принуждение, спомагателните хонорари в Министерство на вътрешните работи за добр е свършена работа възлизат на 10 633 741 лева

Освен това са изплатени още 41 432 818 лева под формата на парични награди - за реализирани високи резултати, за съответен значителен принос при осъществяване на служебните отговорности или за продължителна работа в Министерство на вътрешните работи.

От вътрешното министерство не дават отговор каква част от тези суми е раздадена на чиновниците в центалното ръководство на ведомството. Причината е, че желаната информация " не е налична и не се обработва по заложените критерии " в дирекция " Планиране и ръководство на бюджета ", излиза наяве от отговора на Министерство на вътрешните работи до БОЕЦ.

За Коледа служителите на реда получиха по към 500 лева бонуси, като за задачата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР