Министерството на външните работи на Република Полша ни уведоми, че

...
Министерството на външните работи на Република Полша ни уведоми, че
Коментари Харесай

Сънародниците ни в Полша ще гласуват при спазване на противоепидемичните мерки

Министерството на външните работи на Република Полша ни уведоми, че дава единодушие за осъществяване на избори за Народно заседание на 4 април 2021 година на територията на българското посолство във Варшава, при спазването на всички настоящи към този миг епидемиологични ограничения, оповестиха от Министерство на външните работи.
В нотата се прецизира, че при вероятно обмисляне на осъществяване на избори отвън територията на задачата е належащо като мнение ще бъде получено след изтъкване на местоположението на изборните секции.
 Полша вкарва национална карантина до 17 януари - изискват се и маски навън Полша вкарва национална карантина до 17 януари - изискват се и маски навън
Полша вкарва вечерен час в новогодишните празници от 21:00 часа на 31 декември до 6:00 часа на 1 януари, съобщи полският министър на зд...
По време на изборите се предлага съблюдаване на ограниченията и рестриктивните мерки предвид на настоящата епидемиологична конюнктура. Съществено е спазването на физическа отдалеченост, закриване на устата и носа и съблюдаване на хигиена на ръцете. Препоръчва се използването на еднократни ръкавици за осъществяване на действия в общите пространства, както и на плоскостите и предметите, употребени от доста хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР