Министерството на туризма започва работа за новия летен сезон от

...
Министерството на туризма започва работа за новия летен сезон от
Коментари Харесай

Министерството на туризма започва работа за новия летен сезон

Министерството на туризма стартира работа за новия летен сезон от в този момент, като ще се обърне внимание и на командироването на медици към Черноморието. Това сподели на брифинг в Бургас министър Зарица Динкова.

Министерството на туризма започва нови планове свързани с рекламата на страната, като министър Зарица Динкова акцентира, че туристическият сезон и работата на бизнеса няма да спрат, без значение от това дали има ротация или не. Един от проектите на министър Динкова е команироването на медици към морето през лятото.В Община Бургас имат още хрумвания за разширение на туристическия сезон, който е нещо като предсезон. като да вземем за пример колаборацията на празника на розата с Община Казанлък да вземем за пример и други присъщи за Странджа традиции, които би трябвало да се промотират отвън границите на България.А другояче в сектора към този момент са дейни предварителните продажби, като упованията са 80% претовареност в Слънчев бряг и Свети Влас доникъде на юни.

Част от разискваните тематики с Министерството на туризма са още за модернизацията на ГКПП-Малко Търново, с цел да се спрат опашките от чакащи там, както и терзанията на кметовете на юг, свързани с водоподаването от язовир „ Ясна поляна “.

 

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР