Министерството на транспорта и съобщенията обяви конкурси за членове на

...
Министерството на транспорта и съобщенията обяви конкурси за членове на
Коментари Харесай

КОНКУРС: Транспортното министерство търси ново ръководство на БДЖ и НЖИК

Министерството на превоза и известията разгласи състезания за членове на органите за ръководство и надзор в Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ и „ Холдинг БДЖ “ ЕАД.

Обявени са състезания за избор на:
общоприет шеф на Наказателен кодекс „ Железопътна инфраструктура “;двама членове на Управителния съвет на компанията;член на Съвета на шефовете на „ Холдинг БДЖ “ ЕАД.
Моята цел е предприятията в системата на МТС да имат витален и сполучлив мениджмънт, който бързо да реализира задачите на промяната в железопътния бранш. Позициите, които предлагаме са идеална опция за мениджъри с визия и огромно мислене да осъществят кариерно себе си и в същото време да са задоволени от това, че работят за обществото, съобщи министър Николай Събев.

Конкурсите ще се проведат в условия на бистрота и неприкритост.

Участниците в състезанието за управнически позиции в НКЖИ ще създават визия за ускорение осъществяването на железопътните планове в България и опциите за възстановяване на организационната конструкция на компанията и оптимизация на управническите процеси.

Кандидатите за БДЖ е належащо да подчертават върху екологичната и скоростна транспортна услуга, която да дава отговор на актуалните стандарти, както и да показват визия за финансовия мениджмънт на сдружението.

Изискване към участниците е да показват мотивационно писмо.

Съгласно закона, право на присъединяване ще имат български жители, жители на други страни членки на Европейския съюз и на Конфедерация Швейцария, отговарящи на заложените условия в конкурсната документи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР