Министерството на регионалното развитие отново ще опита да смени ръководството

...
Министерството на регионалното развитие отново ще опита да смени ръководството
Коментари Харесай

МРРБ с нов опит за смяна на ръководство на Автомагистрали

Министерството на районното развиване още веднъж ще опита да смени управлението на " Автомагистрали ".  За следващ път строителният министър Виолета Комитова ще внесе в Софийския градски съд искане за регистриране на краткотрайно управление от трима души до провеждането на нов конкурс, който би трябвало да се състои при започване на юли.

Съдът вече два пъти отхвърли да впише измененията с претекст, че Управителният съвет на " Автомагистрали "  трябва да бъде от петима членове, а не трима, както оферират от Министерство на регионалното развитие.

Подобно на икономическия министър Кирил Петков и Комитова назова поименно съдийката Мария Вранеску, като магистратът, който е спрял рокадите в " Автомагистрали ". Строителният министър разясни, че арбитър Вранеску е серпантина вписванията на новите управления на " Александровска " болница, Българската банка за развиване и два пъти на управата на " Автомагистрали ".

" Аз към този момент виждам четири намеси на Мария Вранеску ", заяви министър Комитова и добави, че някогашният изпълнителен шеф на " Автомагистрали " Стоян Беличев е по-влиятелен от министъра на районното развитие към днешна дата. По думите на министърката Беличев и арбитър Мария Вранеску доста се тревожат, че иска за 15 дни да сложи временно управление на държавната компания. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР