Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ ще предостави на

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ ще предостави на
Коментари Харесай

Регионалното министерство ще даде на БСП поисканите документи за Ларгото

Министерството на районното развиване и благоустройството /МРРБ/ ще даде на Българска социалистическа партия поисканите документи за плана за Ларгото. Това заяви отрасловият министър Петя Аврамова пред публицисти в Народното събрание.

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия осведомиха, че са подали искане до Министерство на регионалното развитие, ДНСК и до Министерството на културата да им бъдат предоставени публично документи по преписката на прокуратурата, напомня Българска телеграфна агенция.

Министър Аврамова удостовери, че има постъпило такова искане. Абсолютно всички документи, които се изискват от Министерство на регионалното развитие, свързани с плана по Оперативна програма " Региони в напредък ", ше бъдат предоставени, сподели тя. Проектът се финансира от Оперативна програма " Региони в напредък ", тя има ръководещ орган, на който се дават всички документи по осъществяването на плана, верифицират се разноски, тъй че няма спънка Оперативната стратегия и Управляващият орган да дават както на органите на прокуратурата, по този начин и на народни представители, цялата налична документи, изясни Аврамова.

Регионалният министър заяви, че от средата на декември досега са закупени 1 195 000 електронни винетки на стойност 92 млн. лв.. Хората купуват електронни винетки от над 5000 точки в страната, уточни тя и означи, че за съпоставяне хартиените винетки са се продавали на 3500 места. За идващия петък е планувано обсъждане в Народното събрание за въвеждане на електронната система за таксуване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР