Министерството на правосъдието повторно обявява процедура по подбор на кандидати

...
Министерството на правосъдието повторно обявява процедура по подбор на кандидати
Коментари Харесай

Повторно е обявена процедура за нов български съдия в ЕСПЧ



Министерството на правораздаването наново афишира процедура по асортимент на претенденти за нов български арбитър в Европейски съд по правата на човека.

Изискванията, на които следва да дават отговор претендентите, както и стадиите на цялата процедура могат да се намерят тук:.

Кандидатите могат да подават заявката и нужните документи за присъединяване в подбора в период до 17.00 ч. на 29 май 2023 година , в Центъра за административно обслужване на Министерството на правораздаването - гр. София, ул. " Славянска " № 1 или по е-поща на адрес:.

Имената на класираните в главния и аварийния лист ще бъдат оповестени на формалната интернет страница на Министерството на правораздаването, след привършване на работата на Комисията по подбора.

Новата процедура започва откакто министърът на правораздаването издаде заповед за преустановяване на процедурата по асортимент на претендентите за арбитър в Европейски съд по правата на човека, оповестена на 20 януари, в която комисията не утвърди претенденти за поста.

Припомняме, че наново бе оповестена процедура и за избора на европрокурори.
 Кьовеши ревизира за какво българските европрокурори напущат
Кьовеши ревизира за какво българските европрокурори напущат

След трети прокурор, който подаде оставка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР