Министерството на отбраната плаща годишно по около 20 млн. лв.

...
Министерството на отбраната плаща годишно по около 20 млн. лв.
Коментари Харесай

Над 20 млн. лв. за година струвало на военното министерство да си управлява имотите

Министерството на защитата заплаща годишно по към 20 млн. лева за поддръжка и защита на парцелите си. Това разгласи в ефира на Нова телевизия вицепремиерът Красимир Каракачанов в коментар за цените, на които се продават парцели на ведомството.

Той разгласи, че не е осведомен с това на какви цени се продават парцелите, само че разгласи, че ще се осведоми. Не можа да каже и за какво парцел покрай дюните в Несебър е продаден за малко над 52 лева на кв. м. Повече за покупко-продажбите четете тук.

Обясни, че множеството търгове се провалят, тъй като не се явяват купувачи при оповестените високи цени.

Не споделям, че ще смъкваме цената, само че с изключение на терени има и постройки, които купувачът ще би трябвало да унищожи за своя сметка, добави той.

" В същото време вървя да рева на финансовия министър за пари за въоръжение и заплати ", заключи той. Според него с продажбата на ненужни за ведомството терени се вземат решение два въпроса - дава се опция някой да построи нещо върху тях и посредством приходите може да се обезпечат жилища военнослужещите.

В предаването той още веднъж разви тези си против утвърждението на Истанбулската спогодба. Обяви, че при демографските проблеми на България и Европа би трябвало да се мисли по какъв начин да се подтиква " нормалността в фамилиите ".

Пошегува се, с уточнението, че в действителност това е реалност, че в случай че преди зрелостниците в България желали за подарък при завършването си силиконов бюст, в този момент промяната на пола се представяла в популяризирани комикси като детска игра. Сега сме стигнали до там, че децата да желаят за бала да си сменят пола, ли, попита той.

" Ако Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не мога да схвана дали той е срещу референдума или за нещата, за които желая да се организира той ". Това разяснява Каракачанов в отговор на коментар от сътрудника му Валери Симеонов, който се разгласи срещу предлагания от Каракачанов референдум за гей браковете.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Истанбулската спогодба (26)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР