Министерството на отбраната на Украйна публикува загадъчно видео с военнослужещи

...
Министерството на отбраната на Украйна публикува загадъчно видео с военнослужещи
Коментари Харесай

Плановете обичат тишината! ВСУ пусна загадъчен клип, докато всички чакат контранастъплението

Министерството на защитата на Украйна разгласява загадъчно видео с военнослужещи и сладкодумен намек за осведомително затъмняване преди идното контранастъпление на ВСУ, обръща внимание украинската организация УНИАН.
„ Плановете обичат тишината. Няма да има известие за началото “, написа заместник-министърът на защитата в Киев Ганна Маляр към споделено в обществените мрежи видео.
Видеото демонстрира украински военнослужещи в разнообразни браншове на фронта. Всички те с оръжие в ръце и на фона на военна техника, а също по този начин всеки един от бранителите на родината си демонстрира понятен жест с пръст и устни - " Мълчи! ". В фрагментите се виждат разнообразни типове въоръжение, в т. ч. и изтребители F-16.
Бившият началник на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс съобщи към този момент по-рано тази седмица убеждението си след срещи в Киев, че контраофанзивата на ВСУ ще бъде " доста впечатляваща ", като счита, че кулминационната точка на офанзивата може да настъпи още 72-96 часа след началото и Русия ще понесе големи загуби.
Президентът Володимир Зеленски също съобщи, че Украйна е подготвена за контранастъпление, напомня УНИАН. Зеленски призна, че въоръжените сили на Украйна се нуждаят от спомагателни запаси за офанзивата, само че не можем да чакаме. Освен това президентът позволи гибелта на доста украински бойци по време на контранастъплението заради това, че Руската федерация има преимущество във въздуха. Междувременно Белият дом съобщи, че Съединени американски щати и съдружниците са създали всичко допустимо, с цел да приготвят Украйна за контранастъпление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР