Министерството на отбраната на Руската федерация се сдоби с документи,

...
Министерството на отбраната на Руската федерация се сдоби с документи,
Коментари Харесай

Русия с тревожни разкрития: Режимът в Киев е планирал да пръска отровни вещества с дронове

Министерството на защитата на Руската федерация се снабди с документи, които свидетелстват за проектите на Киев да разпръсква отровни субстанции. Това разгласи формалният представител на ведомството генерал-майор Игор Конашенков на брифинг.

„ Особен интерес съставляват документите, показващи проекти на режима в Киев да употребява безпилотни летателни апарати, способни да придвижват и разпръскват смъртоносни субстанции “, сподели той.

По думите му, сега съветското военно ведомство продължава да учи документи, получени от чиновници на украински лаборатории, участващи в секретни военни биологични разработки на Съединени американски щати. " От тях можем да заключим, че Киев съществено е обмислял потреблението на биологично оръжие против жителите на Донбас и Русия ", уточни Конашенков.
свързани новини243972на 24.03.2022
Той означи още, че документите, с които разполага съветското МО, демонстрират укриване както на самоличността на участниците в тестванията на получените в лабораториите биоматериали, по този начин и на данните за съществени опасности за здравето. Конашенков даде обещание, че напълно скоро щ(Русия ще направи разкрития за въпросните болаборатории и тяхната активност.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР