Министерството на националната отбрана казва, че дарението на Канада на

...
Министерството на националната отбрана казва, че дарението на Канада на
Коментари Харесай

Федералните казват, че дарението на Канада за противовъздушна отбрана на Украйна има последно препятствие за преодоляване от САЩ

Министерството на националната защита споделя, че дарението на Канада на система за противовъздушна защита на Украйна е по средата на превъзмогването на едно последно административно затруднение със Съединени американски щати. държавно управление.

Говорител споделя, че Украйна и Съединени американски щати завършват писмо за приемане, което ще удостовери периодите за доставка на ракетна система земя-въздух, която Канада даде обещание да заплати преди повече от година.

Украйна моли съдружниците си за системи за противовъздушна защита, с цел да помогне за отблъскването на съветски въздушни удари и крилати ракети.

Отне повече от седмица, с цел да получи отговор от Министерството на защитата, което изиска информация от държавното управление на Съединени американски щати.

Говорителят на министерството също по този начин споделя, че министърът на защитата Бил Блеър се е срещнал с посланика на Съединени американски щати Дейвид Коен в четвъртък, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР