Министерството на младежта и спорта организира семинар на тема Превенция

...
Министерството на младежта и спорта организира семинар на тема Превенция
Коментари Харесай

ММС организира семинар за противодействие на манипулациите в спорта

Министерството на младежта и спорта провежда семинар на тематика „ Превенция и усъвършенстване на процеса за сигнализиране при опити за операция на спортни срещи и надпревари “.

Той е част от план MotivAction, чиито цели са установяването на по-ефективни способи за поощряване на спортисти, рефери и треньори да рапортуват операции в спортни събития, създаване на национални проекти за деяние и механизми за докладване и сигнализиране на нередности, както и генериране на общо знание за това по какъв начин се ползват политиките за докладване. 
    Семинарът беше открит от заместник-министъра на младежта и спорта Петър Георгиев, а присъединяване в него взеха състезатели, треньори и рефери от олимпийски спортове, представители на ММС, Министерството на правораздаването, Прокуратурата, Главна дирекция – Национална полиция, Национална организация за приходите, бетинг оператори и интернационалните специалисти. 
    По време на полемиката бяха разисквани положителни практики, отзиви и опит при сигнализирането на операции в спорта, както и механизми, които да насърчат сигнализирането на нередности на национално равнище.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР