Министерството на финансите забрани групови образователни пътувания, круизни кораби и

...
Министерството на финансите забрани групови образователни пътувания, круизни кораби и
Коментари Харесай

Вашингтон наложи ограничения на американските туристи за посещение на Куба

Министерството на финансите забрани групови просветителни пътувания, круизни кораби и частни яхтени визити от американци, ограничавайки най-често срещаните способи, по които американските туристи и жителите на Съединени американски щати от кубински генезис посещават карибския остров.

Този ход може да се окаже тежък удар за Куба, която през първите четири месеца на 2019 година е посетена от повече от четвърт милион американски туристи, което е съвсем двойно повече от година по-рано.

"Съединените щати държат кубинския режим виновен за репресиите против кубинския народ, за намесата му във Венецуела и за директната му роля в провокираната от един човек рецесия - Николас Мадуро ", се споделя в известие на Държавния департамент. "Подпомаган от Куба, той сътвори филантропична злополука, която дестабилизира района. "

Съветникът по националната сигурност в Белия дом Джон Болтън съобщи, че задачата е да се постави завършек на това, което администрацията счита за „ затулен туризъм “ в Куба.

"Ще продължим да подхващаме дейности, с цел да ограничим достъпа на кубинския режим до щатски долари ", написа съветникът по националната сигурност Джон Болтън в обществената мрежа „ Туитър “.

Източник: " Фокус "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР