Министерството на финансите ще създаде работна група, от която очаква

...
Министерството на финансите ще създаде работна група, от която очаква
Коментари Харесай

Министерството на финансите търси консенсус за подобряване прогнозирането на приходите от ДДС

Министерството на финансите ще сътвори работна група, от която чака да предложи консенсусни ограничения за възстановяване на прогнозирането и анализите на приходите от Данък добавена стойност.

В нея с изключение на представители на министерството и на Националната организация по приходите, ще бъдат поканени за присъединяване също бизнес организациите и всички заинтригувани страни.

Министър Росица Велкова взе това решение по отношение на изразените мнения във връзка оповестения за публично разискване Проект на устав за изменение и допълнение на Правилника за използване на Закона за налога върху добавената стойност.

Документът не е одобрен и не е влезнал в действие. На този стадий текстовете, препоръчани в член 113д от плана, няма да бъдат част от правилника, който ще бъде одобрен от министъра на финансите.

Всички дейности на МФ имат за цел само подобряването на прогнозирането и анализите на приходите от Данък добавена стойност. Това обаче няма да става за сметка на увеличена административна тежест за правилния бизнес, от който зависи развиването на стопанската система.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР