Министерският съвет предоставя за управление на Община Варна Младежката площадка

...
Министерският съвет предоставя за управление на Община Варна Младежката площадка
Коментари Харесай

Община Варна получи от държавата Младежката площадка в Морската градина

Министерският съвет дава за ръководство на Община Варна Младежката площадка в Морската градина. Имотът е обществена държавна благосъстоятелност и съставлява терен с повърхност 1 590 кв/м и три здания в него.

Още през януари тази година кметът Благомир Коцев разгласи, че екипът му приготвя документи, с които желае от страната достъп и след това право на ръководство на парцела, на който преди години действаха нощни заведения . Към мястото към този момент два пъти са предявявани искания от страна на миналата общинска администрация, само че това не е дало резултат.

Към сегашния миг Младежката площадка е в окаяно положение. Намеренията на Община Варна са да трансформира мястото в ъгъл за отдих, обществени контакти и занимания на жителите и гостите на града, като преди този момент бъде осъществен главен ремонт на постройките и прилежащото пространство .

Общината възнамерява да даде свободен достъп за жители след ремонта и безвъзмезден вход за гости за всички мероприятия, проведени на територията на Младежката площадка във Варна.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР