Министерският съвет (МС) в оставка се очаква да разгледа утре

...
Министерският съвет (МС) в оставка се очаква да разгледа утре
Коментари Харесай

Очаква се кабинетът да одобри допълнителни разходи за Програмата за изграждане на детски градини и училища

Министерският съвет (МС) в оставка се чака да прегледа на следващия ден разпореждане за одобрение на спомагателни разходи/трансфери за 2022 година за финансово обезпечаване на действия по Програмата за създаване, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения 2020 - 2022 година Заседанието на кабинета е планувано за на следващия ден от 15:00 ч., оповестиха от държавната пресслужба. 

В дневния ред на кабинета , който се състои от 37 точки, е включено приемането на годишен отчет за положението на националната сигурност през 2021 година, както и годишен отчет за активността на Междуведомствения съвет по отбранителна промишленост и сигурност на доставките към Министерския съвет през 2021 година

Кабинетът следва да утвърди план на Програма „ Транспортна съгласуваност “ 2021 - 2027 г . Допълнителни разноски за министерството на правораздаването, на финансите и на опазването на здравето се чака още да одобрят министрите. Те ще прегледат и решение за краткотрайно закриване на консулството на България в съветския град Екатеринбург.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР