Министърът обори критиците си като обясни, че не съжалява за

...
Министърът обори критиците си като обясни, че не съжалява за
Коментари Харесай

„Инфантилен гаф: Културни дейци поискаха оставката на Атанас Атанасов

Министърът обори критиците си като изясни, че не съжалява за оповестения клип

Актьори и хора на изкуството подлагат на критика остро държанието на културния министър Атанас Атанасов.

„ Какъвто ни е министърът на културата, такова ни е държавното управление – хермафродитско някакво. Каквото и да кажа ще бъде меко”, счита артистът Васил Бинев, предава.

Други непосредствено приканиха за оставката на Атанас Атанасов.

„ Инфантилен гаф, който, съгласно мен, може да бъде простен с едно доста малко заявление до министър-председателя с молба да бъде освободен от този пост. Ако го направи в някакъв вътрешен чат сред него и другари - ок, само че той е обществена персона, той е министър на културата. Не е допустимо да си разреши такова нещо”, безапелационен е Веселин Калановски.

Министърът обаче обори критиците си като изясни, че не съжалява за оповестения клип, а в противен случай – с него още веднъж е насочил погледите към ръководеното от него министерство.

„ В петък министерство на културата създаде огромна вест. 30 милиона и 400 хиляди лв. за Национален фонд просвета са отворени за кандидатстване. Тази вест имаше 12 шервания. По-късно видео, което споделих от персоналната си страница, доближи до всички. 4 месеца по-късно, всички приказват за просвета. Ако това е цената, която би трябвало да платя – подготвен съм”, сподели Атанас Атанасов и опроверга подозренията на опозицията, че е бил под въздействието на опиати.

А реакциите на хората от гилдията не стопират.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР