Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще посети

...
Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще посети
Коментари Харесай

Министър Танева ще посети изложението Зелена седмица 2020“ в Берлин

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще посети Международното ревю за селскостопански и хранителни артикули „ Зелена седмица 2020 " в Берлин, Федерална република Германия, оповестиха от пресцентъра на министерството. Форумът ще се състои от 17 до 26 януари и на него изложителите ще показват своите присъщи артикули в региона на земеделието, градинарството и хранително-вкусовата индустрия.

 © БГНЕС
България взе участие за 31-ви път със собствен личен щанд на най-голямото в света ревю за селскостопански и хранителни артикули. Площта на българския щанд е 143 кв.м, където 19 компании ще изложат свои артикули. Гостите на ревюто ще могат да дегустират български виновност, мед и пчелни артикули, сладка, млечни, месни и етерично-маслени артикули.

По време на визитата си в Берлин министър Танева ще вземе присъединяване в Международна конференция на високо ниво на тематика: „ Бъдещето на международното произвеждане на свинско месо под опасността от Африканска чума по свинете “. Тя ще изнесе лекция за АЧС в Европейски Съюз – опитът на България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР