Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов заяви по време на парламентарния

...
Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов заяви по време на парламентарния
Коментари Харесай

Здравният министър с горещ коментар за резкия скок на К-19 у нас

Министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов съобщи по време на парламентарния надзор, че здравните управляващи нямат никакви терзания по отношение на проекта за деяние, обвързван с пандемията.

Ангелов съобщи това в отговор на настояването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която настоя идната седмица да има обсъждане по въпроса.

Здравният министър увери, че обстановката у нас е следена: "От тази най-висока естрада желая да кажа на всички български жители, че нямаме безусловно никакви терзания във връзка с проектите или дейностите, които подхващаме всекидневно.

В България към сегашния миг има задоволително кревати и задоволително здравна инсталация, нужна и задоволителна за лекуването на всички български жители по всички области и всички лечебни заведения в страната. Не мога да се съглася, че държавното управление и персонално Министерство на здравеопазването не подхваща съответни и навременни дейности. Напротив. България се намира на едно от последните места по заболяемост в Европейския съюз ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР