Министърът на здравеопазването д-р , в качеството си на принципал

...
Министърът на здравеопазването д-р , в качеството си на принципал
Коментари Харесай

Служебният здравен министър назначи ново ръководство на Александровска болница

Министърът на опазването на здравето доктор, в качеството си на принципал на УМБАЛ „ Александровска “ ЕАД, освободи сегашния Съвет на шефовете на лечебното заведение и назначи нов състав до провеждането на конкурс. Новите членове на Съвета са доктор Атанас Атанасов, проф. Румен Стоилов и Гергана Андреева – Сотирова, оповестиха от Министерството на здравеопазването.
Д-р Атанас Атанасов е доктор, приключил МУ София, със компетентност Хирургия, както и магистратура по Обществено здраве и здравен мениджмънт. Притежава богат мениджърски опит в ръководството на общински и държавни лечебни заведения.
 Ръководството на Александровска разгласи, че положението на болничното заведение е устойчиво Ръководството на " Александровска " разгласи, че положението на болничното заведение е устойчиво
Toвa, чe cмe в нoвинapcĸитe блoĸoвe пpeчи нa paбoтaтa в УMБAЛ „ Aлeĸcaндpoвcĸa “. Ha нaшитe ĸoлeги ниĸaĸ нe им e пpиятнo дa c...
Проф. Румен Стоилов е дълготраен чиновник на Клиниката по ревматология на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “. В интервала 2006 – 2008г. заема длъжността изпълнителен шеф на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “. Професор е в катедра „ Ревматология “ на МУ София.
Гергана Андреева – Сотирова е правист, дълготраен чиновник на РЗОК София, основен секретар на Националната здравноосигурителна каса, a по-късно и шеф на РЗОК София. Към сегашния миг е шеф на дирекция в Министерството на здравеопазването. От състава си Съветът на шефовете е определил за изпълнителен шеф на болничното заведение доктор Атанас Атанасов, а за ръководител на Съвета е определен проф. Румен Стоилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР