Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отрече .Вчера главният секретар

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отрече .Вчера главният секретар
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Няма никакъв натиск върху Живко Коцев

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отхвърли.

" Вчера основният секретар си подаде оставката по персонално искане и аргументи. Категорично никакъв напън няма. Не за първи път чух от премиера Николай Денков, че вероятно е имало някакъв напън, че те си споделят дружно, би следвало връзката да минава през нас ", съобщи Стоянов.

Той уточни, че съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков е изискал за началник на оперативния щаб за изборите да бъде назначен заместник-министърът на Министерство на вътрешните работи Кирил Ценкин.

" Аз му споделих, че това доста мъчно може да се случи, защото постоянно обратно във времето, а и отсега нататък ще бъде и е бил основният секретар. Няма по какъв начин човек, който е част от политическия кабинет, да бъде началник на този щаб.

В моя кабинет е идвал Кирил Петков и то нееднократно. Единственият човек, с който съм разговарял, който ме предложения, предложи ми да вляза в кабинета " Денков " в качеството на специалист е Кирил Петков ", сподели министърът в оставка.

Той добави, че Асен Василев и Бойко Борисов не са го посещавали и все още на назначението му не е познавал Мария Габриел.

По мотив вчерашната акция на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията в организация " Митници " Калин Стоянов разяснява, че Министерство на вътрешните работи няма отношение по отношение на проблема.

По тематиката за Мартин Божанов-Нотариуса Стоянов уточни, че в никакъв случай не го е виждал и не е разговарял с него. Дали е бил помощник, или не, без значение дали е Мартин Божанов, или който и да било различен, това съставлява държавна загадка, сподели още Стоянов.

Попитан дали има предложение за служебния кабинет, Стоянов сподели, че за момента няма.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР