Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди 29 служители на

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди 29 служители на
Коментари Харесай

МВР шефът награди полицаите, борили се с наводнението на Южното Черноморие

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди 29 чиновници на Министерство на вътрешните работи, взели участие интензивно в избавителните действия от наводненията в Бургаска област през септември месец. Припомняме, че община Царево и други курортни комплекси от Южното Черноморие - Синеморец, Созопол, Китен, Арапя от проливните дъждове през септември месец.

Наградените полицейски чиновници получиха благодарствена грамота и самостоятелна парична премия.

На формалната гала във вътрешното ведомство, Стоянов благодари на полицейските чиновници за навременната помощ на засегнатите от естественото злополучие общини. В първите часове на бедствието се отзоваха 40 патрула на полицията. Бедствието е преодоляно, само че за жалост с регистрира министърът.

По думите му полицейските чиновници потвърдили, че специалността Полицай е предопределение, а не просто специалност. Стоянов прикани служителите на реда да не не помнят да пазят живота, здравето и имуществото на българските жители, макар натоварената им работа. Стоянов пожела на всички служители на реда и техните фамилии да бъдат живи и здрави и все по този начин безрезервно да извършват професионалните си отговорности.

" За мен е чест да бъда един от вас ", акцентира в умозаключение Калин Стоянов.
 11 екипа пожарникари се борили с потопа на Южното Черноморие
11 екипа пожарникари се борили с потопа на Южното Черноморие

Не се чакат усложнения и рискове на територията на община Царево
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР