Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев даде брифинг в Министерския

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев даде брифинг в Министерския
Коментари Харесай

Демерджиев за акция „Бяло”: Има 56 задържани лица, не сме имали толкова мащабна акция досега

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев даде брифинг в Министерския съвет с детайлности за акция " Бяло ", дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.
Прочетете още
„ Не сме имали толкоз машабна акция от доста време. Тя тече на територията на цялата страна при доста положително взаимоотношение ”, съобщи той.

Акцията  стартира тази заран, като началото е сложено в три регионални града. По предписание на основния прокурор Иван Гешев окръжните прокуратури дружно с жандармерията са почнали претърсвания в домовете на известни имена от престъпния контингент, против които се водят каузи, или има данни, че се занимават с наркоразпространение.

„ Към момента има арестувани 56 лица, вземат участие над 3000 чиновници. Операцията ще продължи и в коледните дни. Всякакви типове обекти се ревизират, от целия набор където имаме данни, че може да има наркотични субстанции. Има арестувани и престъпно проявени има и други лица. Държавата няма да толерира това на територията на България. Акцията ще завърши, тогава когато разпространяването понижи ”, бе безапелационен Демержиев.

Външният министър съобщи, че се плануват занапред и доста други акции.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР