Министърът на външните работи на Великобритания Джереми Хънт отхвърли коментара

...
Министърът на външните работи на Великобритания Джереми Хънт отхвърли коментара
Коментари Харесай

Британците не бяха заблудени преди референдума, отговори Лондон на Макрон

Министърът на външните работи на Англия Джереми Хънт отхвърли коментара на френския водач Еманюел Макрон, че английското общество е било заблудено по време на референдума за Европейски Съюз , осведомят английски медии.

Добре, не съм склонен с този метод . Имахме доста енергична акция преди референдума, по време на която имаше пресиления и от двете страни. Това се случва освен на референдуми, само че и на парламентарни избори. Британският народ е задоволително интелигентен, с цел да може да се вслуша в думите на политиците при тези обстановки и да реши. И той взе решение , разяснява Хънт пред Би Би Си.
 Макрон: Време е за промяна на Шенген
Макрон: Време е за промяна на Шенген

Европа да се оправи с бежанската вълна

Той призна, че депутатите от Консервативната партия ще могат свободно да гласоподават през идната седмица дали да одобрят Брекзит без съглашение. Министърът не отхвърли информация, че държавното управление повече не упорства пред Европейски Съюз да получи единодушието на Брюксел за стеснен откъм време защитен механизъм за Ирландия или механизъм за едностранно излизане. По думите му Англия не би трябвало да попада в клопката на безсрочно оставане в митническия съюз на Европейски Съюз. Хънт означи, че Европейски Съюз също желае съглашение, което може да бъде прокарано през английския парламент. Според него като цяло сигналите са положителни.
 Европейски Съюз подсигурява за краткотраен
Европейски Съюз подсигурява за краткотраен " бекстоп " в процеса Брекзит

Лондон се притеснява, че " бекстоп " -ът може да стане въдица, която да привърже британците

Следващото основно гласоподаване за Брекзит е на 12 март.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР