Министърът на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник

...
Министърът на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник
Коментари Харесай

Екатерина Захариева е била разпитана по случая Бобоков-Узунов

Министърът на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на е била разпитвана по делото за търговия с въздействие, по което даваха показания президентският консултант Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е и предприемачът Пламен Бобоков. Това стана ясно по време на съвещанието на Апелативния профилиран съд по искане на прокуратурата Бобоков да бъде арестуван под стража.

Разпитът е бил през вчерашния ден и е обвързван с оповестените чатове сред Бобоков и Узунов, в които се разискват посланически назначения в Нигерия и Алжир. Той е част от новите доказателства, които прокуратурата показа пред Специализирания апелативен съд, с цел да стимулира заплахата Бобоков да повлияе на следствието за рисковия отпадък и да се укрие поради авторитетните си другари.

Разкриха нов чат сред Бобоков и Узунов

В самия разпит Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на е споделила, че Бобоков е изискал среща с нея, видели са се в Министерство на външните работи, той е предложил съответни хора, които да бъдат назначени за посланици в страни, в които той има дълготраен бизнес.

По мотив този разпит юристът на Бобоков Ина Лулчева съобщи, че е потресена от това, че някой може да криминализира контакти на хора с държавни институции. Няма нищо незаконно в това да се желае среща с представител на държавна институция и тя да се организира там, разяснява юрист Лулчева, представена от БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР