Министърът на туризма Зарица Динкова изрази своя ангажимент към подкрепата

...
Министърът на туризма Зарица Динкова изрази своя ангажимент към подкрепата
Коментари Харесай

Българският туризъм според Зарица Динкова: Път към иновации и устойчивост

Министърът на туризма Зарица Динкова изрази своя ангажимент към поддръжката и развиването на туристическия бранш в страната. С акцент на нововъведения, резистентност и висококачествени услуги, българският туризъм се стреми към подсилване на своята конкурентоспособност на интернационалния пазар .

Динкова акцентира смисъла на модернизацията на маркетинговите и рекламни тактики в туристическия бранш. Тя разгласи промяна, която разрешава на черноморските общини да употребяват средствата за маркетинг и реклама по-ефикасно, акцентирайки на неповторимите оферти, които могат да предложат на туристите.

Важен акцент в нейните изявления в изявление беше подложен и на икономическата роля на туризма освен за България, само че и за Европейския съюз като цяло. Министърът изрази опасения по отношение на уязвимостта на бранша пред световни провокации като политически спорове, сигурностни закани и естествени произшествия, наблягайки нуждата от блян към непоклатимост и резистентност .

Предстои неофициална среща на министрите в Брюксел, на която ще бъдат обсъждани опциите за финансиране на туризма , като значим детайл за националното показване и брандиране.

Зарица Динкова изрази удивление от метода на вицепремиера Мария Габриел към плана „ Бранд България “ , който разказа като структуриран, образован и актуален. Този метод цели да сплоти историята, стопанската система, производството и културата на България в обединен и прелъстителен народен облик.

В последна сметка задължението на държавното управление към развиването на туристическия бранш и неговото бъдеще наподобява корав и преуспяващ. С фокус върху нововъведенията, устойчивостта и качеството на услугите , България се стреми да ускори своята позиция на туристическия пазар и да предложи незабравими преживявания на своите посетители.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР