Министърът на туризма Николина Ангелкова участва в деветата министерска среща

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова участва в деветата министерска среща
Коментари Харесай

Министър Ангелкова участва в Берлин в деветата министерска среща по проекта „По пътя на коприната“

Министърът на туризма Николина Ангелкова взе участие в деветата министерска среща по плана „ По пътя на коприната “. Дискусията се провежда от Световната организация по туризъм (СОТ) и се организира в Берлин в границите на интернационалното туристическо ревю ITB.

От основаването си програмата „ По пътя на коприната “ е съдействала доста за слагането му като интернационално приет, културен и туристически маршрут, а ползата в последните години непрестанно нараства, сподели министърът. Тя добави, че за България, като страна част от Западният път на коприната, е извънредно значимо да взе участие интензивно във всички етапи на развиването на самодейността.

Ние бяхме домакини на втория интернационален семинар „ По Западния път на коприната “ и направихме народен разбор за наследството ни, което е част от самодейността, осведоми министър Ангелкова. Участието ни в този пилотен план хвърли светлина върху туристическия капацитет на плана „ По пътя на коприната “ и общите изгоди от работата по одобряването му.

Министърът на туризма на България посочи още, че може да се обмисли план за събиране и обобщаване на информация за самодейността, която да се употребява като обща база данни за туристическия капацитет на „ По пътя на коприната “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР