Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с Месфер

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с Месфер
Коментари Харесай

Министър Ангелкова се срещна с посланика на Саудитска Арабия у нас

Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с Месфер Абдулрахман Ал Гасиб, ексклузивен и пълномощен дипломат на Кралство Саудитска Арабия у нас, оповестиха от Министерството на туризма.

Ангелкова е изразила пред дипломата благодарността на българската страна към Негово Кралско Височество Салман бин Абдулазиз Ал-Сауд и към престолонаследника на Саудитска Арабия принц Мохамад бин Салман бин Абдулазис Ал-Сауд за организацията на историческата аудиенция на българската държавна делегация отпред с премиера Бойко Борисов в кралството в края на предишния месец. Тези срещи бяха извънредно потребни и ползотворни за нас, декларирала министър Ангелкова.

Тя и посланикът на Саудитска Арабия се договорили екипите им да работят интензивно и в бъдеще за образуване на визитата на министъра на туризма в кралството през март идната година. Ангелкова получи покана за посещаване в Рияд при срещата си с принц Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, който е и министър на туризма на страната. Планира се при тази аудиенция да бъдат набелязани съответни планове за вложения.

Министерството на туризма приготвя делегация от Саудитска Арабия да посети България, с цел да се запознае с опциите за развиване на културно- историческия туризъм.

" Посещението Ви беше доста сполучливо, на доста високо равнище. Сега ще работим интензивно по реализирането на контрактуваните взаимоотношения за развиването на туризма, стопанската система и вложенията ", коментирал посланикът на Саудитска Арабия.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР