Министърът на туризма Николина Ангелкова подписа Споразумение за сътрудничество в

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова подписа Споразумение за сътрудничество в
Коментари Харесай

България ще си сътрудничи с водещ китайски туроператор

Министърът на туризма Николина Ангелкова подписа Споразумение за съдействие в туризма с един от водещите туроператори в Китай - “Хай Сиис Интернешънъл ”. Целта му е да разпространява в Китай разнообразните видове туризъм и благоприятни условия, които България предлага през цялата година, оповестяват от ведомството.

Маркетингът е една от опциите, посредством които можем да повишим интереса на големия китайски пазар към страната ни, сподели министърът. По думите ѝ Китай е извънредно значим целеви пазар за България, растежът на туристите от тази страна през последните години е забележителен, само че опциите са неведнъж по-големи.

" Хай Сиис Интернешънъл ” е член на Европейската туристическа комисия и има офиси в 8 китайски града. Освен в Азия туроператорът развива активност в Европа и Северна Америка. За година компанията " Хай Сиис Интернешънъл " е изпратила близо 1,5 млн. туристи в Европа, осведоми президентът й Уонг Дума. По думите му България има голям капацитет да бъде все по-предпочитана дестинация от китайските туристи, защото страната ни има голямо културно-историческо завещание.

От срещата стана още ясно, че в още 8 града в Китай да бъдат открити туристически осведомителни центрове на България. През септември 2017 година бе отворен първият български туристически информативен център в китайския мегаполис Шанхай.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР