Министърът на туризма Николина Ангелкова отбеляза с представители на дипломатическия

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова отбеляза с представители на дипломатическия
Коментари Харесай

Ангелкова и дипломати садят дръвчета в столичния Южен парк

Министърът на туризма Николина Ангелкова означи с представители на дипломатическия корпус Световния ден на туризма. В навечерието на 27 септември, когато всички страни членки на Световната организация по туризъм (СОТ) към Организация на обединените нации честват датата, бяха засадени в столичния Южен парк дръвчета от името на посланиците на страните, които са най-големите пазари за туризма в България.

Свидетелство за значимостта на този бранш за България е, че от три години имаме независимо Министерство на туризма, означи министър Ангелкова. Тя акцентира, че министър-председателят Бойко Борисов и държавното управление поддържат съществено бранш а и той е измежду целите на ръководството.

 Снимка 314617
Източник:

Лично благодаря на всеки от вас за нашето взаимоотношение през годините, което ще продължим да развиваме, обърна се Ангелкова към дипломатите. Тя благодари също на кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова и на зам.- кмета на София доктор Тодор Чобанов за предоставения прелестен терен в Южния парк , където дърветата ще бъдат знак на интернационалното партньорство в туризма. Тя изрече признателност и на министъра на земеделието , храните и горите Румен Порожанов за дарените дръвчета.

Министър Ангелкова акцентира, че туризмът е един от моторите за развиването освен на българската, само че и на международната стопанска система. Всяка страна, без значение от нейната величина, има свое значение за развиването на бранша в интернационален проект, уточни още тя.

" Благодаря и на вашите сънародници , които почиват в България, връщат се още веднъж идната година и водят своите фамилии и другари. Това е на-добрата реклама за страната ни. Ние желаеме да им осигурим първокласен артикул и гостолюбие. Николина Ангелкова благодари за готовността, с която задграничните дипломати поддържат напъните и самодейностите на българската туристическа администрация да развива стабилно бранша. В резултат на тези ползотворни взаимоотношения страната става все по-разпознаваема дестинация за четири сезона ", сподели министърът.

 Снимка 314619
Източник:

Стефано Балди, дипломат на Италия в София, благодари за извършените многочислени срещи, на които са споделени толкоз позитивни хрумвания. Дипломатът заяви, че вследствие на това съдействие се усилва броят на туристите сред двете страни, като има капацитет за още по-активно развиване на тези връзки.

Ерик Рубин, дипломат на Съединени американски щати в България приветства самодейността и напъните на Министерството на туризма да слага фокус върху устойчивото развиване на бранша.

Той поздрави страната ни за триумфите в областта на летния и зимния туризъм и увери, че двете страни ще работят още по-усилено за привличане на повече американски туристи в България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР