Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров е

...
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров е
Коментари Харесай

Министър Георги Тодоров освободи генералния директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“

Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров е освободил Ангел Забуртов от поста общоприет шеф на Държавно дружество “Пристанищна инфраструктура “, оповестиха от транспортното министерство.

С друга заповед министър Георги Тодоров е оповестил и конкурс за избор на общоприет шеф на държавното дружество, според реда на Закона за обществените предприятия и правилника за неговото използване.

Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “ дава услуги по ръководство на трафика и осведомително обслужване на корабоплаването у нас. Дейността му обгръща създаване на пристанища и пристанищни терминали – държавна благосъстоятелност, както и реорганизация, рехабилитация и поддържане на пристанищните терминали – държавна благосъстоятелност, от пристанищата за публичен превоз. Държавното дружество поддържа съществуващите и създаване на нови подходни канали, пристанищни акватории, морски и речни депа за изхвърляне на драгажна маса, вълноломи, защитни уреди, мрежи и уреди на общата техническа инфраструктура, в това число инфраструктура за достъп, в пристанищата и в пристанищата за публичен превоз – държавна благосъстоятелност. В неговите отговорности влиза и ръководството на държавната благосъстоятелност в пристанищата за публичен превоз, както и правене, поддържане и запазване на указател, съдържащ данни за пристанищната инфраструктура – държавна благосъстоятелност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР