Министърът на търговията на Индия каза, че търговската политика няма

...
Министърът на търговията на Индия каза, че търговската политика няма
Коментари Харесай

Правилата за зелена търговия са „предубедени“, казва индийският министър

Министърът на търговията на Индия сподели, че комерсиалната политика няма роля в битката с изменението на климата, нанасяйки удар на очакванията за справяне с световното стопляне посредством търговски съглашения.

Пиюш Гоял сподели пред Financial Times, че търговията и околната среда „ са два обособени въпроса “ и опитите на богатия свят да вгради резистентност в съглашения са „ предубедени “.

„ Търговията няма нищо общо с това “, сподели той в изявление на двугодишната конференция на Световната комерсиална организация, където държавните управления разискват по какъв начин да озеленят комерсиалните потоци и да отстранен дотациите за несъразмерен улов.

Гоял сподели, че други институции на Организация на обединените нации са в най-хубава позиция да се оправят с изменението на климата и трудови стандарти, като Рамковата спогодба за изменението на климата и Международната организация на труда.

„ Светът е подготвил разнообразни многостранни организации и те би трябвало да бъдат уважавани “, сподели той. „ Трябва да им бъде разрешено да си правят работата. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР