Министърът на спорта Радостин Василев внесе допълнителна яснота около казуса

...
Министърът на спорта Радостин Василев внесе допълнителна яснота около казуса
Коментари Харесай

Министърът на спорта внесе яснота около казуса с отбора на Стандарт Шивачево

Министърът на спорта Радостин Василев внесе спомагателна изясненост към проблема с тима на Стандарт Шивачево, за който се счита, че не развива активност от 2018 година, само че е взел участие в конгреса на 12 октомври предходната година, а също по този начин има подписан протокол от извършено Общо заседание.

Ето какво написа Радостин Василев във Facebook:

„ Привет, другари!

Казусът с ФК „ Стандарт “ гр. Шивачево продължава да основава прецеденти. Припомням ви, че инспекция на специалисти от дирекция „ Регионална съгласуваност и надзор “ на Министерството на младежта и спорта откри съществуване на съществено разминаване в изказванията на ръководителя на Управителния съвет на клуба Динко Николов и Българския футболен съюз. В собственоръчно подписана декларация господин Николов съобщи, че ФК „ Стандарт “ не развива никаква активност през последните 3 години. В същото време от централата предоставиха в ММС протоколи от шампионати с присъединяване на детски тим, представляващ футболния клуб.

Във връзка с изявления в медиите и показан протокол от извършено Общо заседание на футболния клуб, оповестен в Търговския указател, ръководителят на УС Динко Николов още веднъж заявява пред ММС, че клубът не упражнява никаква активност, а подписът му под протокола от въпросното Общо заседание, извършено на 05.02.2021 година, е „ брутално подправен “. Г-н Николов декларира, че за първи път вижда този документ. Нещо повече. Той твърди, че в никакъв случай не е взел участие в Общо заседание на футболния клуб на тази дата.

Проверката на ММС продължава и сме изискали спомагателна информация и документи от БФС по този проблем “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР