Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова покани

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова покани
Коментари Харесай

Министър Комитова ще даде брифинг във връзка с протеста на Браншова камара Пътища

Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова предложения през днешния ден на среща всички притежатели на компании, които вземат участие в митинга, проведен от Българска браншова камара " Пътища “. Собствениците на компании не пристигнаха и поради това среща не се реализира, оповестиха от Министерство на регионалното развитие.

Повече от 4 месеца Министерство на регионалното развитие организира срещи с представители на Българска браншова камара " Пътища “, с представители на компаниите, с профсъюзи и с служащи – всичките без необикновен триумф. Министерство на регионалното развитие смята, че е пристигнало време за диалози със притежателите.

Зам.-министър Иван Шишков още веднъж повтори, че управлението на Министерство на регионалното развитие чака поканените притежатели на строителни компании да дойдат на среща в министерството.

От 14.00 ч. през днешния ден в постройката на ведомството министър Виолета Комитова и заместник-министрите Валентин Граматиков и арх. Иван Шишков ще дадат брифинг за медиите, на който ще обяснят създалото се напрежение
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР