Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов коментира снегопичиставето, магистралите и

...
Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов коментира снегопичиставето, магистралите и
Коментари Харесай

Гроздан Караджов с горещ коментар за снегопочистването, ремонтите на пътища и защо смени директора на Автомагистрали

Министърът на районното развиване Гроздан Караджов разяснява снегопичиставето, автомагистралите и ремонтите на пътищата. Пътищата са обикновено проходими при зимни условия, чисти се, тук-там се стопират единствено коли над 12 тона, с цел да могат да се движат снегорините, обстановката е доста по-добра от преди няколко дни, сподели пред Нова телевизия Караджов.

Задкулисието приказва за това по какъв начин задулисието влиза през задния вход, съобщи той на въпрос за какво беше освободена от поста изпълнителен шеф на " Автомагистрали " Десислава Христова.

Всеки нов министър има право да конфигурира на този пост свои доверени хора, сподели още Караджов.

Пари за кърпежи на компрометирани пътища съгласно него имало, само че финансовите поправки щели да се забавят, тъй като за тях се изисквало време за планиране, сподели още Караджов.
свързани новини3627на 20.01.2022
Никога не е било допустимо автомагистрала „ Хемус” да бъде издигната до 2024 година „ Могло е да нарисуват „ Хемус” до 2024 година Това се прави и сега, като работата в никакъв случай не е серпантина. Работата по проектирането също не е спирана. Първият сектор е съвсем готов”, сподели още министърът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР