Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше хоспитализиран миналата

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше хоспитализиран миналата
Коментари Харесай

Хоспитализацията на шефа на отбраната на САЩ Лойд Остин дойде след усложнения от операция на рак

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин беше приет в болница предходната седмица след затруднения след интервенция за лекуване на рак на простатата, заяви неговият медицински екип във вторник, първите значими детайлности, които се появяват за неговото необяснимо неявяване по-рано този месец.

70-годишният Остин остава в болница, само че се чака да се възвърне изцяло, съгласно изказване на Джон Мадокс и Грегъри Честнът, лекари от Националния боен медицински център Уолтър Рийд. Специалистите споделиха, че прогнозата на Остин е „ отлична “ и че екипът му е хванал рака рано.

Той е изправен пред възходящи рецензии, че не е уведомил Белия дом в продължение на три дни, че е бил приет в болница предходната седмица. Оттогава Остин пое отговорността за неналичието на бистрота.

Неговото неявяване пристигна в миг на остри диспути във Вашингтон по отношение на външната политика и военната тактика, до момента в който американските сили в Близкия изток се борят с възходящото напрежение, провокирано от Израел во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР