Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Каракачанов ще присъства на връчването на знамето на втория ученически гвардейски отряд в Плевен

Министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила ще участва на церемонията за тържествено връчване на знамето на втория училищен гвардейски отряд от Основно учебно заведение „ Д-р Петър Берон “ град Плевен.

Тя ще се организира на 9 февруари 2018 година, петък, от 11.00 часа в Театралния салон на Военен клуб – Плевен. Знамето ще бъде осветено от Негово Високопреосвещенство Плевенския митрополит Игнатий. На събитието ще участва и командирът на Националната гвардейска част бригаден военачалник Илко Йорданов.

Инициативата за основаването на втория училищен гвардейски отряд е на учебното заведение и неправителствени организации. Тя е подчинена на концепцията да се поддържа жив стремежът за запазване на историята, да бъдат възкресени традициите, да се възпитават учениците в дух на национализъм и обич към Родината.

Освещаването и връчването на знамето на втория училищен гвардейски отряд бе предшествано от откриването на гвардейски музеен ъгъл в Основно учебно заведение „ Д-р Петър Берон “ - Плевен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР