Mинистърът на образованието и науката проф. д-р Сашо Пенов награди

...
Mинистърът на образованието и науката проф. д-р Сашо Пенов награди
Коментари Харесай

Mинистърът на образованието и науката награди общността на ПМГ за принос в цялостната й дейност срещу насилието и тормоза

Mинистърът на образованието и науката проф. доктор Сашо Пенов награди общността на ПМГ за принос в цялостната й активност против насилието и издевателството.
Министерство на образованието и науката, в съдействие с UNICEF Bulgaria проведоха национална кръгла маса „ Училище без експанзия за сигурна учебна среда “.



Форумът беше част от заключителното събитие по националната стратегия „ Стъпки дружно “, в което се включиха представители на МОН, УНИЦЕФ, представители на РУО – Кюстендил, представители на РУО от страната, специалисти, шефове на учебни заведения, учители, възпитаници Миротворци, асоциация Родители.



Екипът на ПМГ - Лилия Механджийска – координатор на програмата, Кристина Цекова – преподавател по ФВС и Ася Тасева – преподавател по испански език, показа положителни практики на гимназията в посока поддръжка на педагогическите експерти – част от тактиката на учебното заведение за развиване на обществената и прочувствена подготвеност в общността.
Презентацията на екипа на ПМГ получи доста висока оценка от присъстващите в залата.
Училищната общественост благодари на УНИЦЕФ и МОН за опцията да се включи като пилотна по програмата „ СТЪПКИ ЗАЕДНО “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР