Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в
Коментари Харесай

Красен Кралев ще връчи наградите Златен пояс 2020

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще взе участие в церемонията по връчване на премиите „ Златен пояс “ 2020 на Националната асоциация на бойните спортове.

Тази година, в унисон с рекомендациите на управляващите и съгласно ограниченията за предварителна защита, в интерес здравето на всички, събитието ще се организира в специфичен тв формат, с директни включвания от цялата страна, и ще се излъчва онлайн от студиото на една от огромните национални малките екрани у нас Bulgaria ON AIR на 5 декември от 20:00 часа.

Министър Кралев ще бъде специфичен посетител на церемонията и ще връчи огромните призове – статуетките „ Златен пояс “ 2020. Той ще награди петимата спечелили в категориите „ Най-добър състезател – мъже “, „ Най-добър състезател – дами “, „ Най-добър треньор “, „ Ярка победа “ и „ Вярност на традициите “.

Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има опция да раздаде и самостоятелни награди на своите бойци. За премиите ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията. По време на телевизионната гала специфична премия на най-отличилия се професионален играч през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.

Годишните награди „ Златен пояс “ ще се проведат за трета поредна година по самодейност на ръководителя на НАБС и на Професионалната лига на Световния киокушин съюз шихан Иво Каменов. Целта на годишните национални награди е да отличат върховите достижения на състезателите и да се наградят напъните на всички, които работят за развиването на бойните спортове у нас.

Освен онлайн по Bulgaria ON AIR, третата годишна гала " Златен пояс " 2020 ще се излъчва в действително време и на boec.bg, boec.com, както и във фейсбук страницата на асоциацията.

Националната асоциация на бойните спортове (НАБС) е единствената организация в областта на бойните спортове, акредитирана от Министерството на младежта и спорта на България. Тя е учредена през 2015 година, с цел да подкрепи, поддържа и разпространява бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска битка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР