Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, председателят на 44-то

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, председателят на 44-то
Коментари Харесай

Министър Кралев и председателят на НС Цвета Караянчева направиха първа копка на многофункционална спортна зала в Кърджал

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, ръководителят на 44-то Народно заседание Цвета Караянчева, регионалният шеф на Кърждали Никола Чанев и кметът на града Хасан Азис направиха първа копка на многофункционална спортна зала.

Финансирането на плана беше обезпечено през 2018 година, когато Министерски съвет отпусна 3 663 000 лева за построяването на оборудването. Допълнителни 400 000 лева ще бъдат отпуснати от бюджета на Министерството на младежта и спорта.

Многофункционалната спортна зала в Кърджали ще разполага с 1100 места и игрално поле с размери 20/40 м. Тя ще се употребява както за подготвителна и спортна активност от всички отборни спортове, тепихни спортове, бадминтон и всички типове гимнастика, по този начин и за организирането на концерти, конференции и конгреси. Съоръжението ще разполага с подготвителен блок със съблекални, две подготвителни зали, хранилища, съоръжения и паркинг.

 Така ще наподобява спортната зала в Кърджали
източник: ММС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР