Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети няколко спортни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети няколко спортни
Коментари Харесай

Министър Кралев в Троян: Стартира изграждането на ролбана за биатлон

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети няколко спортни обекта на територията на община Троян, с цел да се запознае персонално със положението на инфраструктурата. Обиколката стартира от стрелбището за биатлон, където беше посрещнат от олимпийската шампионка Екатерина Дафовска, Иван Миховски и спортни деятели. Спортният министър пое ангажимент да се прегледа плана и да се избере най-хубавият вид за създаване на ролбана за биатлон - в това число взаимно финансиране от Министерството и Общината.
 Министър Кралев в Габрово: Ще подменим настилката на игрището в състезателен комплекс
Министър Кралев в Габрово: Ще подменим настилката на игрището в състезателен комплекс " Христо Ботев "

По покана на Таня Христова Кралев прегледа състезателен комплекс " Христо Ботев "

Изграждането на ролбана за биатлон в Троян ще докара до развиване на спорта освен на районно, само че и на национално равнище, безапелационен бе Красен Кралев. Екатерина Дафовска съобщи, че Троян има обичаи в биатлона и сегашната база е най-подходящото място в страната за такава инвестиция.

Представителите на спортната общност и министърът на спорта приветстваха задачите, заложени в програмата на Иван Миховски -обновяване на спортните уреди и създаване на нова спортна зала в Троян са част от тях.

Министър Кралев посети и баскетболен мач сред юношеските тимове на " Чавдар " Троян и ЦСКА, където поздрави и двата отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР