Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев посети Габрово,

...
Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев посети Габрово,
Коментари Харесай

Красен Кралев обеща, че настилката в Габрото на комплекс Христо Ботев ще бъде сменена

Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев посети Габрово, с цел да се запознае персонално със положението на спортната инфраструктура в града.

По покана на Таня Христова Кралев прегледа състезателен комплекс "Христо Ботев ", в който се намират обновените зали, в които се обитават клубовете по спортна акробатика и батут, бокс и лека атлетика.

По време на визитата стана ясно, че следва Община Габрово да внесе в Министерство на младежта и спорта (ММС) план за слагане на нова изкуствена тревна настилка на футболно игрище в комплекс "Христо Ботев ". Министър Кралев пое ангажимент, че до края на 2019 година ММС ще започва социална поръчка за осъществяване на плана.

Красен Кралев прегледа и зала "Орловец ", където през днешния ден се организира интернационален шампионат по джудо. Кралев разяснява с представители на спортни клубове по джудо и с присъстващите родители отпуснатите oт държавното управление средства за семейството ни на Европейско състезание по джудо за мъже и дами през 2022 година Присъстващите показаха насладата си, че децата ще могат да станат очевидци на този влиятелен конгрес, в който се чака да вземат участие над 450 спортисти от 50 страни.

Спортният министър посети и залата по хандбал - един от спортовете в Габрово, който създава първенци. Kралев беседва с ръководителите на някои от спортните клубове, с треньорите и спортисти.
По време на визитата си в Габрово Красен Кралев бе придружаван от Таня Христова и евродепутата Андрей Новаков./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР