Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни
Коментари Харесай

Министър Кралев награди шампионите и медалистите от европейското по борба

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни плакети европейските първенци по битка Биляна Дудова (кат. до 57 кг) и Тайбе Юсеин (кат. до 62 кг), сребърната медалистка Мими Христова (кат. до 59 кг) и бронзовия медалист при класиците Даниел Александров (кат. до 82 кг). Плакети получиха и старши треньорите на дамите Петър Касабов и на класическия жанр Армен Назарян.
Директно от " Пирогов " в кабинета на министъра дойде Мими Христова, която тази заран претърпя интервенция на носа.

" Изгледах всяка една Ваша среща по малкия екран и по интернет. През последните години България съумя да сътвори школа в женската битка, която дава отговор на най-високите международни стандарти. Възхищавам Ви се и Ви искам да затвърдите положителното си показване на Световното състезание в Будапеща и на Олимпийските игри в Токио ", сподели Кралев.

Президентът на Българската федерация по битка Христо Маринов благодари на министъра за поддръжката, която ММС оказва на неговия спорт. На срещата участва и ръководителят на Европейския съвет по битка и вицепрезидент на Международната федерация по битка (UWW) Цено Ценов.

На 13 май женският ни народен тим отпътува на лагер в Окаяма (Яп), където ще се приготвя дружно с някои от най-хубавите локални състезателки. Както е известно сега Япония е водеща мощ в женската битка. По последна информация от Българската федерация по битка сребърната медалистка от европейското състезание Мими Христова ще пътува с националния тим за подготвителния лагер в Япония.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР