Министърът на младежта и спорта - Андрей Кузманов, разпространи до

...
Министърът на младежта и спорта - Андрей Кузманов, разпространи до
Коментари Харесай

Министър Кузманов отговори на ЦСКА

Министърът на младежта и спорта - Андрей Кузманов, популяризира до медиите своята позиция по отношение на несъгласията сред него и футболния ЦСКА по отношение на стадион " Българска войска " и базата в Панчарево. Ето какво споделя министърът:

" Уважаеми господа,

Като министър на младежта и спорта, въпреки и в длъжностен кабинет, съм се водил само и единствено да работя в полза на българския спорт, да съблюдавам закона и да пазя държавните парцели от алчни и самозабравили се предприемачи. Снощи към 23 ч. в медиите бе публикувано анонимно писмо " от името на всички клубове, носещи името ЦСКА.
 Младенов: Неправдата е огромна, в София на три от четирите тима не се е пособие нито един път
Младенов: Неправдата е огромна, в София на три от четирите тима не се е пособие нито един път

" Не съумяха да ни затрият, с помощта на настоящия притежател - Гриша Ганчев "

Атаката против мен е обяснима, тъй като тя е за стадион " Българска войска " в Борисовата градина и базата на Панчарево. И двата парцела са държавни и аз като министър желая да защитя и опазя това имущество, предопределено само и единствено за българския спорт. Друг е въпросът какво общо имат спортните клубове на ЦСКА с футболните бази.

В името на спорта направихме няколко срещи с представители на ПФК ЦСКА - София. Предоставихме резултатите от одита на държавното сдружение " Сердика спортни парцели ", притежател на двете спортни бази, които ПФК ЦСКА-София употребява чартърен по силата на контракт. Задълженията на футболния клуб към държавното сдружение са факт, а цифрите са безапелационни.
 Сектор
Сектор " Г ": Едно същинско деяние значи доста повече от хиляди празни приказки и словоблудства

Фенове на ЦСКА оповестиха, че са събрали парите за санкцията на Стойчо Младенов

Да написа и да разгласява може всеки, само че в съответния случай ММС разполага с доказателства за размера на неизпълненото обвързване. Очаквахме уместност от страна на ПФК ЦСКА, с цел да се продължи с реализирането на концепцията за взаимно сдружение, което ще даде опция футболният клуб да употребява ст. " Българска войска " и базата в Панчарево.

За страдание няма по какъв начин ММС да отговори на анонимно писмо, пуснато през нощта. Писмо с обвиняване и претенции от името на всички клубове с името ЦСКА, под което няма нито един автограф! Използването на клубовете по разнообразни спортове - 34 на брой, носещи името на най-титулувания клуб - ЦСКА, е опит да бъдат използвани против страната и ММС. Спрямо закона и страната всички субекти са равни и не следва някой да се усеща фаворизиран, когато се касае за заплащането на отговорности към страната ".
 ЦСКА за Кузманов: Съществото работи за личното си благоденствие! Поне изкарва за луканка...
ЦСКА за Кузманов: Съществото работи за личното си благоденствие! Поне изкарва за луканка...

На това създание от 7 месеца, откогато му дадоха власт, в устата му е само името на великия клуб, разясняват от " Армията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР