Министърът на културата незабавно да подаде оставка!, призова д-р Борислав

...
Министърът на културата незабавно да подаде оставка!, призова д-р Борислав
Коментари Харесай

Призив: Незабавна оставка на министъра на културата!

" Министърът на културата неотложно да подаде оставка! ", прикани доктор Борислав Цеков от „ Център за нова Европа “.

„ Държавното ръководство е нещо прекомерно съществено, с цел да се поверява в ръцете на случайници - неопитни, недообразовани, довчерашни стажанти, без сериозна специалност или задоволителна професионална подготовка и кариера. Цялата младежко-шуробаджанашка компания, наречена Политическа партия, е такава “, разяснява той във Facebook.

„ Но в тази ситуация думата ми е за това момче - " просто Наско ", което инсталираха отпред на Минитерството на културата. Малоумното видео, което популяризира от министерския кабинет, освен това в явно нетрезво положение или след приложимост на амфети или други наркотични субстанции, би трябвало да накара всеки средноинтелигентен човек да се засрами.

Дори и в провалени държавици с кафкиански ръководещи елити от вида на Либерия или Сиера Леоне, сходни осъществявания биха провокирали скандал “, показа доктор Цеков в обществената мрежа.

„ Това е подигравка с България, с българската просвета и изобщо - с обезверената нужда, която има страната ни, от свестни и квалифицирани управници. Оставка! “, добави той.

Културата е в поза сутерен щом всички можем да понесем това " нещо " и това отношение! Амин! Просто ОСТАВКА!!! ", написа режисьорът Виктор Божинов.

" Престъпно е към този момент. Във всяка естествена страна, това щеше да е голям скандал. Действащ министър, дрогиран по обществените мрежи….На фона на голямото закононарушение, протичащо се с българската просвета ", написа в коментар под поста на Божинов певицата.

Театралният и кино продуцент Мария Ландова, учител в НХА, също излиза с остра реакция:

„ Момченцето е розовобузо ангелче, в своята почтена безхаберност, съпоставен с безскруполния Вежди. Тук Виновен е единствено този, който го е поставил на този прозорец. Това демонстрира доколко културата им е през прозореца. Всъщност, без да желаят са прави, тъй като това Министерство е изцяло непотребен баласт. Не е необходим промеждутъчен преразпределител на бюджета за просвета. Трябва да останат работещите центрове и организации, които имат изцяло измерима, профилирана и съответна активност, като НФЦ, Агенцията по авторско право и другите профилирани, работещи и обозрими звена. Те би трябвало да са директно към МФ, което дава парите по заложени законови параметри на входа, а на изхода ги одитира. МК е паразитна пирамида, която единствено харчи, само че не създава нищо. Гнездо и разплодник на Калинки и Калинчовци. Човекоядни! Важно е да има градивни и работещи закони и Национална тактика за просвета в НС”.

Театралният режисьорът Борис Панкин взе отношение по следния метод:

„ След двата пърформанса на младия министър на културата господин Nasko Atanasov - първият на 7 април от Комисията по Култура и медии в Народното събрание и вторият на 8 април от кабинета на министъра в Министерство на културата считам:

Първо - изобщо да не приписвам внимание на какъвто и да е акт подписан от младежа във връзка с тъй наречените състезания за шефове на театри извършени от него.

Второ - апелирам най-учтиво и упорито, министър-председателя господин Kiril Petkov през уикенда да се погрижи за духовното и физическо здраве на Наско и от понеделник да го освободи от непостижимата лекост на битието да бъде общественик.

100+ дни стигат”.

Актьорът Веселин Калановски декларира: " Няма съображения, които да ме подбуден към " правилно " премълчаване!
Никога България не е виждала такова безсмислие на този пост. Дори Рашидов и Банов наподобяват като колоси, спрямо това недорасло, самовлюбено, неориентирано (във всевъзможен смисъл) създание. След това предопределение, всеки, който изиска да откри работа за своята любовница, може умерено да я направи Министър на това обезсмислено министерство. Повръща ми се!
Пожелавам си (Ви) да посрещна идващия " благополучен петък " с различен човек в оня кабинет на бул. Стамболийски. Съгласен съм, даже господин Василев да отдели средства от държавния бюджет, с цел да може детското му протеже да ремонтира читалищата в селата на всичките си прародители, и пред тях да прави " фестивални " клипчета! "

" Няма неприятно да си на 21 години министър. Пардон! На 31! Няма неприятно да стоиш в кабинетчето, да си пафкаш козчета и да си правиш селфитa. Лошото е, че хората на изкуството съвсем две години нямахме работа, а министерство на културата, както и всички държавни институции, не си мръднаха и пръста да оказват помощ. Мерки 60 на 40… Подигравка! Без да играе сопата, нищо няма да се промени тук!За да си знаят идващите ", написа от своя страна водачът на " Глас Народен " Светльо Витков, фронтмен на паметната група „ Хиподил”.

Заставам зад позицията на доктор БОРИСЛАВ ЦЕКОВ!

" Министърът на културата би трябвало неотложно да подаде оставка. Държавното ръководство е нещо прекомерно съществено, с цел да се поверява в ръцете на случайници - неопитни, недообразовани, довчерашни стажанти, без сериозна специалност или задоволителна професионална подготовка и кариера, написа Анжела Димчева.

Цялата младежко-шуробаджанашка компания, наречена Политическа партия, е такава. Но в тази ситуация думата ми е за това момче - " просто Наско ", което инсталираха отпред на Министерството на културата. Малоумното видео, което популяризира от министерския кабинет, освен това в явно нетрезво положение или след приложимост на амфети или други наркотични субстанции, би трябвало да накара всеки средноинтелигентен човек да се засрами. Дори и в провалени държавици с кафкиански ръководещи елити, от вида на Либерия или Сиера Леоне, сходни осъществявания биха провокирали скандал. Това е подигравка с България, с българската просвета и изобщо - с обезверената нужда, която има страната ни, от свестни и квалифицирани управници.

Оставка! ", упорства Димчева.

Актьори и музиканти започнаха да си вършат „ министерски клипчета” но Атанасов, обявявайки акция „ Предай нататък”. С осъществявания в жанр министъра блеснаха актьорите Филип Аврамов и Веселин Плачков, музикантът Венци Мицов избра неговият клип да е от банята.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР