Министърът на културата Атанас Атанасов обяви, че няма да си

...
Министърът на културата Атанас Атанасов обяви, че няма да си
Коментари Харесай

Министърът на културата няма да подава оставка


Министърът на културата Атанас Атанасов разгласи, че няма да си подаде оставката, откакто в петък разгласява в профила си във " Facebook ", което провокира озадачение и разнопосочни реакции, в това число претенции за оставката му от политици и хора от културните среди.

Той изясни пред Би Ти Ви, че е решил да си направи тест и да се обърне непосредствено към хората, като увери, че в никакъв случай не е употребявал алкохол и опиати.

" Съжалявам, в случай че съм провокирал отрицателни страсти, задачата беше аз да направя тест, да привлека внимание, тъй като имам да споделям доста значими неща. За положително или за неприятно той проработи и в този момент всички прожектори се обърнаха към бранш " Култура ", разяснява още Атанасов и добави, че имало още една вест, за която съвсем никой не е схванал.

" Новина от тази седмица, за която никой не разбра, е, че отделихме милион лв. особено за филми с детска тема. Всички отиваха до момента в една и съща категория, които доста мъчно да завоюват, и никой не разбра през тази седмица за тази вест ", изясни Атанасов и още веднъж, в които ще споделя какво е свършило подопечното му ведомство.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР